Sharp A3-kopimaskiner og -multifunktionsprintere er designet med henblik på at øge din produktivitet, de er intuitivt brugervenlige, har gode tilslutninger og gør det nemmere at arbejde overalt.

Der er brugbare sikkerhedsfunktioner, der sikrer, at kopimaskinen og dine følsomme informationer altid er beskyttet. Vi har vundet en pris for vores brugervenlige Easy User Interface, som gør det nemt at håndtere funktioner på kopimaskinerne.

Sharp A3-farvekopimaskiner og -multifunktionsprintere letter samarbejdet mellem teams og afdelinger – ja hele virksomheden. Arbejdsgange med papir kan digitaliseres ved at scanne og maile dokumenter direkte til cloud-tjenester. Det gør det nemt for alle at få adgang til og dele dokumenter når og hvor som helst.

Vores nye BP-printere har Microsoft Teams-connector - se mere her.

img-p-bp-50c36-full-front-960
img-p-atlas-r-titan-r-scanning-2-960
img-p-titan-manual-staple-1-960
img-p-titan-innerfinisher-1-960
img-p-titan-r-folding-rv1-1-960
img-p-titan-r-panel-1-960
img-p-atlas-r-titan-r-idcard-2-960
img-p-atlas-titan-panel-up-4-960

BP-50C

BP-50C A3 farve MFP er en sikker printløsning til fremtidens arbejdsplads. Det leverer ubesværet forbindelse, sikkerhed og bæredygtighed, samtidig med at det tilbyder overlegen funktionalitet for at lette hybridarbejde.

Ubesværet tilslutning
Den indbyggede Microsoft® Teams-connector (option) styrker teamwork og samarbejde ved at give direkte og sikker adgang til udskrivning til eller scanning fra Microsoft® Teams-kanaler, alt sammen fra MFP'en. Synappx Go-mobilappen muliggør også kontaktløs udskrivning og fjernudskrivning, hvilket tilpasser udskrivningsfunktionerne til de nye krav til hybridarbejde. Med enkeltlogon kan brugerne problemfrit forbinde deres mobilenheder via WiFi, AirPrint, Bluetooth, NFC eller QR-kode til virksomhedens arbejdsgange og udskrivningsfunktioner – uanset hvor de arbejder.

Ubesværet sikkerhed
BP-50C36 leveres med en række brancheførende system- og databeskyttelsesfunktioner, som ikke kun beskytter enheden, men også de data, den behandler. Funktioner som BIOS-baseret sikkerhed, hvidliste, firmware til selvgendannelse og standard Trusted Platform Module betyder, at brugerne kan være sikre på, at deres følsomme data og dokumenter altid opbevares sikkert og sikkert. Derudover kan valgfri anti-malware-software fra Bitdefender tilføje et ekstra lag af sikkerhed for, at din enhed, data og netværk er beskyttet

Ubesværet betjening
Kommunikationslamper giver brugerne et hurtigt overblik over statusvisning af MFP'ens status. Intuitive ikoner på det nye 10,1" tilt-farve-LCD-kontrolpanel gør det nemt at få adgang til og alle de produktivitetsforbedrende funktioner ved hjælp af smartphone-stil touch-funktion.

Ubesværet produktivitet
BP-50C36 kan udskrive og kopiere med hastigheder på op til 36 sider/min. i farve og sort-hvid, og du kan udskifte toner og papir uden at sætte udskrifts- eller kopieringsjobbet på pause, så din produktivitet ikke går glip af noget.

Den indbyggede Reversesing Single Pass Feeder kan scanne dokumenter med hastigheder på op til 80 ipm i batches på op til 100 ark for at fuldføre store opgaver med lethed og effektivitet. BP-50C36 bruger også AI (kunstig intelligens) til at bestemme den optimale opløsning, graduering og komprimeringshastigheder for alle scanningsjob.

Standard Print Follow-Me giver brugerne mulighed for sikkert at frigøre deres udskriftsjob fra den mest bekvemt placerede MFP fra op til 100 tilsluttede netværksklare enheder, og en række omfattende efterbehandlingsmuligheder, herunder en foldeenhed, sadelsyninger, manuel og hæftefri hæftning, tilføjer yderligere alsidighed og giver mere fleksibilitet til dit output.

Sharp Application Portal letter fjernopdatering af firmware og applikationer, som sikrer, at MFP'en altid holdes opdateret og kompatibel.

Ubesværet bæredygtighed
Overlegen miljøpræstation giver lavere strømforbrug og en lav TEC-værdi og sikrer, at BP-50C36 overholder reglerne for energiforbrug. Et omfattende udvalg af miljøfokuserede funktioner, herunder miljøscanning sammen med en hurtig opvarmningstid, hjælper alle med at spare penge og understøtte miljømål

Principperne for den cirkulære økonomi er blevet anvendt på produktionen af BP-50C36 for at minimere dens CO2-fodaftryk og maksimere genanvendeligheden af alle komponenter ved at eliminere skadelige materialer i driftsprocesser og forlænge levetiden for nøglekomponentdele for at reducere antallet af servicebesøg.

Nøglefunktioner

  • Udskriv, kopier, scan, fax, fil
  • Sider pr. minut: 36 SH 36 Farve
  • Papirkapacitet: Std 650 Max 6.300 ark
  • Problemfri integration og forbindelse til skybaserede forretningsprocesapplikationer
  • Hardware- og softwareplatform, der understøtter det hybride arbejdsmiljø
  • Indbygget Microsoft® Teams-connector (option) styrker samarbejdet ved at muliggøre direkte og sikker adgang til udskrivning til eller scanning fra dine Microsoft® Teams-kanaler
  • Brancheførende system- og databeskyttelsesfunktioner, herunder BIOS-baseret sikkerhed, Bitdefender - antimalware (valgfrit) og standard Trusted Platform Module, sikrer, at fortrolige data holdes sikre
  • Interager med MFP'en direkte fra din mobile enhed via WiFi, AirPrint, Bluetooth, NFC og QR-kode